Valuutat:
Finland
  Kirjaudu sisään  /   Luo tili   /   0 items
Halpa Kengät Verkkokaupan Suomi
Etusivu ::  Toimitus & Palautus

Toimitus & Palautus


Tarjoamme nopeita toimituksia ympäri world.No myyntiä vero, paras palvelu, Tervetuloa kerätä tämän sivuston ja kerro ystävät ja perhe, onnellinen ostoksille!

Olemme sitoutuneet olisit täydellisen tyytyväinen. Jos et ole tyytyväinen tuotteisiimme, me mielellämme vastaan ​​paluuta.

Pesemätön, kulumaton tai viallisia tuotteita ostetaan verkkokaupasta voidaan palauttaa palautusta tai vaihtoa 14 päivän kuluessa vastaanottamisesta. Kaikki kohteet palautettu meille tulee olla alkuperäisessä olosuhteissa, so kulumaton, pesemätön, jossa kaikki tagit liitteenä. Muuten osat palautetaan sinulle.

Palata

Jos et ole täysin tyytyväinen tai jos on olemassa ero tilauksesi, säilytä kaikki asiakirjat ja pakkaukset ja ota yhteyttä välittömästi lähettämällä sähköpostin tai verkossa. Me sitten antaa sinulle lisäohjeita.

1. Me vain antaa kokonaan palautettavissa kohteita, jotka ovat aiheuttamia ongelmia meille.

2. Jos paluu ei sisällä kaikkia varaosat sen mukana tullutta, kustannukset varaosat vähennetään koko tuotteen hinta ja voi vain takaa osittaisen hyvityksen.

3. Jos jostain syystä haluat muuttaa kokoa, väriä tai tuki on alle syy "Toisin kuin", se kustannukset toimitus vähennetään koko tuotteen hinta.

Vaihto

1. Hyväksymme vaihdot erikokoista tai väriä 15 päivän kuluessa alkuperäisen lähetyspäivämäärästä tilauksen. Ota yhteyttä meille tilausnumerosi ja asiakaspalveluumme auttaa. Jos haluat vaihtaa kohteita eri tyyliä, olisit palauttaa kohteita palautusta (per Return politiikka) ja uuden tilauksen varten tyyliä haluat

2. Ota yhteys meihin ennen palauttamalla. Kaikki tuotteet lähetetään takaisin meille tulee olla alkuperäisessä kunnossa eli ei kulunut, muuttaa tai pestä, jossa kaikki tagit liitteenä. Kuluneet tai likainen kohteita palautetaan takaisin sinulle.

3. Emme kata postikulut vaihto-, olet vastuussa palauttamisesta postimaksu sekä merenkulun ja käsittely merenkulun vaihdettujen kohteita takaisin sinulle. Suosittelemme, että lisäät seuranta ja vakuutus lähetettäessä tuotteen meille oman suojan, koska emme voi olla vastuussa menetetty siirtoja. Toimitus ja käsittelykulut ei palauteta.

Copyright © 2020 www.bitumikatto.fi. Powered by Halpa Kengät
IP osoitteesi: 3.236.121.68     adidas performance , asics gel